Sivut

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kroatian tuliaiset



Tuliaisia tuli tällä kertaa ostettua hyvin maltillisesti ja osittain syynä maltilliselle shoppailulle oli Bracin saaren pienuus. Majapaikkamme Bolin keskusta oli sen verran pieni, ettei varsinaista shoppailua tullut harrastettua. Suurin osa kaupoista ja kojuista oli täynnä turistikrääsää ja kaikki tuliaiset tulikin lopulta ostettua tasan kahdesta kaupasta. 



Ensimmäisenä esittelyssä on tämä suloista suloisempi kissarintaneula. Rintaneula ihastutti heti suloisella yksinkertaisella muotoilullaan ja söpöllä värillä. Suunnittelen kiinnittäväni rintaneulan syksymmällä villakangastakkiini ja yhdistäväni sen metsänvihreään kaulahuiviin. 


Nämä korvakorut on ostettu samaisesta kaupasta kuin rintaneulakin. Käytin näitä jo yhtenä iltana reissussa ja korvakorut tuntuivat ihanan huomaamattomilta ja olivat sopivan kevyet. Ihaninta näissä korviksissa ovat kuitenkin käsin maalatut yksityiskohdat ja kesäiset värit.


Edelleen pysytään samassa liikkeessä ja korvakoruissa. Nämä vaahteranlehtikorvakorut ovat niin kauniit etten ehkä kestä. En malta odottaa syksyisempiä kelejä, jotta pääsen käyttämään näitä. Voisihan näitä toki jo nytkin käyttää, mutta itse näen kyllä nämä täysin syksykorvakoruina. Mulla on muutenkin nyt menossa joku kummallinen syksyn odotusvillitys ja haluaisin vain suoraan hypätä syyskuuhun. Todennäköisesti villitykseni johtuu siitä, että viikon etelänmatkan jälkeen on saanut jo yllin kyllin aurinkoa ja lämpöä.


Viimeisenä muttei vähäisimpänä on luvassa laventelirasva, joka tuoksuu aivan ihanalta. Laventeli oli Bracissa jokin juttu, sillä jokaiseen liikkeeseen ja kojuun astuessa tuli nenään tuulahdus laventelin tuoksua. Laventelia oli myynnissä sellaisenaan, saippuana, öljynä, rasvana ja ties minä. Laventelilla pitäisi olla myös parantavia vaikutuksia akneen, unenlaatuun sekä esimerkiksi hiusten paksuuteen. 

Siinä kaikki huimat neljä tuliaista. Nyt laitan itselleni jotain välipalaa ja uppoudun hetkeksi Pinterestin maailman ja sen jälkeen olisi luvassa hieman mäkivetoja. Ensi viikosta on tulossa jännittävä ja tapahtumantäyteinen, sillä huomenna on luvassa ystävän synttärit, keskiviikkona alkavat kesätyöt ja perjantaina koittaa kauan odotettu Ruisrock. 

Rentouttavaa sunnuntaita ja hyvää alkavaa lomaviikkoa tai työvikkoa!

- Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti