Sivut

tiistai 4. heinäkuuta 2017

Sarjavinkkejä sateisille kesäpäiville


Sadepäivänä pehmeän viltin alle käpertyminen, kuppi kahvia ja lempisarja on ihan paras yhdistelmä. Voi hyvällä omatunnolla viettää koko päivän sisällä ja sateen ropina kattoa vastaan luo leffan tai sarjan katsomiselle aivan eri tunnelman kuin kirkas ja lämmin kesäsää. Tässä muutama sarjasuositus sinulle, jos kaipaat sadepäivälle rentoa tekemistä. Yllättäviä tai kovin uusia sarjoja nämä eivät ole, mutta ehkä joku näistä löytää uutta katseltavaa. :)

Gossip Girl
Olen ihan koukussa kyseiseen sarjaan. Aloitin vasta pari päivää sitten katselun, mutta jo nyt on takana 10 jaksoa. Eliittinuorten maailma on sopivan kaukana omasta arjesta, mutta silti sarjasta löytyy samaistuttavaa sekä rosoisuutta. Just sopivan hömppä ja teini mulle. Ja ei sarjan puvustuksessa tai miljöössäkään valittamista ole.

Gilmore Girls
Jos kaipaa leppoista pienen kaupungin menoa ja arkipäiväisiä sattumuksia sekä pientä annosta huumoria, Gilmore girls on sinua varten. Missään vaiheessa ei tarvitse pelätä, vaan aivot voi heittää narikkaan. Varoituksen sanasena kuitenkin se, että sarjaa katsoessa tulee aina nälkä.


Skam
Tiedetään, kaikki ovat varmaan katsoneet sarjan jo ajat sitten ja viimeinen kausi on myös imaistu heti jaksojen julkaisun jälkeen. Jos joku vielä kuitenkin on jotenkin välttynyt sarjalta tai ei vain ole saanut aikaiseksi aloittaa Skamin katselua, nyt on sen aika. Kokemuksesta voin myös sanoa, että sarja kestää myös useamman katselukerran. Itse olen esimerkiksi katsonut lempikauteni kakkoskauden neljä kertaa! Eikä edes kyllästytä vielä. Siis suuri suositus. 

Orange is the new black
Uusin kausi voi minkä teit!. Olit niin hyvä ja koukuttava, että nyt on taas vuoden ajan kauheat vieroitusoireet ennen uuden kauden ilmestymistä. OITNB on myös ihan erilainen sarja kuin mitkään muut katsomani, että on hankala löytää korvaajaa tai edes hieman vastaavaa sarjaa.

13 syytä
Itsellä kyseinen sarja on vielä katselulistalla, enkä siis ole sarjaa vielä katsonut. Kaikkien suositusten ja kehujen perusteella uskallan sarjan kuitenkin tähän lisätä. 

Tässä kaikki suositukset tällä erää, mutta suosituksia tännekin päin otetaan kyllä mielellään vastaan. Huomenna on jännä päivä, sillä mulla alkavat kesätyöt, iiks! Olen varma, että kaikki sujuu hyvin ja viihdyn kyllä, mutta jännittää silti. Toivotaan, että uni tulisi sentään järkevään aikaan. :)

- Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti